CV-KETEL ONDERHOUD

Wilt u optimaal genieten van uw nieuwe cv-ketel? Zorg er dan voor dat u uw cv-ketel goed laat onderhouden. Een goed onderhouden cv-ketel is namelijk een stuk energiezuiniger. Met een onderhoudscontract verzekert u zichzelf van tweejaarlijks onderhoud en storingsservice. Mensen zijn vaak op zoek naar een goedkoop onderhoudscontract, echter geldt vaak dat goedkoop duurkoop is. Een cv-ketel dient met zorg te worden onderhouden om de levensduur van het toestel te maximaliseren.

Gasservice Gaswacht

Wegens privé omstandigheden zal uw onderhoudsbedrijf Lanser installatietechniek ophouden te bestaan en is het niet meer mogelijk om bij Lanser installatietechniek een abonnement voor uw onderhoud af te sluiten. Gezien de ervaringen met Gasservice Gaswacht bieden wij u op deze pagina de mogelijkheid aan om in plaats daarvan een kwalitatief gelijkwaardig onderhoudscontract bij Gasservice Gaswacht af te sluiten. Gasservice Gaswacht is een bedrijf dat ook kwaliteits onderhoudsservice verleent ten behoeve van cv-ketels en diverse andere toestellen, zoals warmtepompen en airco's.

Verschillende abonnementsvormen

Gasservice Gaswacht biedt verschillende abonnementsvormen aan, zodat u een service- en onderhoudsabonnement kunt afsluiten dat pas bij uw situatie. Wilt u de verschillende mogelijkheden bekijken? Klik dan op de oranje button aan de rechterzijde om te worden doorverwezen naar de website van Gasservice Gaswacht.

Gasservice Gaswacht bestaat ruim 50 jaar en heeft een zeer professionele service organisatie waardoor u als klant perfect wordt geholpen bij het tweejaarlijkse preventieve onderhoud aan uw cv-ketel. Mocht er onverhoopt toch een storing aan uw toestel plaatsvinden dan verleent Gasservice Gaswacht ook storingsservice.


logo_gsk_duurzaam

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs