CV-KETEL ONDERHOUD

Om storingen en onnodige reparaties te voorkomen is het sterk aan te raden jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren aan uw cv-ketel. Een goed onderhouden cv-ketel is energiezuiniger en minder gevoelig voor storingen en reparaties. Zo geniet u ongestoord van optimaal warmtecomfort tegen het hoogste rendement.

De kosten van cv-ketel onderhoud

Onderhoudsbeurt hr-ketel
: € 82,00
Onderhoudsbeurt hr-ketel + ventilatiebox
: € 107,00
Onderhoudsbeurt kanaalreiniging
: € 125,00

De cv-ketel is continu in bedrijf, preventief onderhoud zorgt ervoor dat het vuil wat ontstaat bij het verbrandingsproces wordt verwijderd om mogelijke problemen te voorkomen. Bij de onderhoudsbeurt wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en op feilloze werking gecontroleerd. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en direct verholpen.

Onderhoudscontract

Met het "onderhoudscontract" verzekert u zich van periodiek onderhoud waardoor uw apparatuur goed en veilig blijft werken. Wij benaderen u jaarlijks voor een onderhoudsafspraak om de cv-ketel schoon te maken en zorgvuldig af te stellen.

Standaard onderhoudscontract
: € 82,00

Onze 24 uurs service is altijd bereikbaar voor de klant, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Wilt u cv-ketel onderhoud laten uitvoeren? Neem direct contact met ons op voor een afspraak of vul het aanvraagformulier in aan de rechterzijde van deze pagina. Lanser Installatietechniek is actief met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv ketels in de regio Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Heemstede, Haarlem, Aalsmeer, Cruqius, Burgerveen, Rijsenhout, Leimuiden en Uithoorn.

Bekijk hier ons volledige werkgebied.

Onderhoudscontact bestellen

Na de bestelling wordt u benaderd door onze planner voor het bevestigen van de onderhoudsdatum.