CV installatie omgeving Aalsmeer

Lanser Installatietechniek is dé specialist in CV installatie omgeving Aalsmeer. Ook voor onderhoud, reparatie of het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel staan we voor u klaar. Als u nadenkt over een nieuwe CV installatie voor uw woning in Aalsmeer, dan is het goed om u wat meer te verdiepen in de capaciteit van de bijbehorende CV ketel. Dit heeft alles te maken met het woonoppervlak en de warmtevraag. 

Een verwarmingsketel met voldoende CV vermogen voorziet uw woning van een aangenaam klimaat en goed verwarmd water wanneer dat nodig is. Uiteraard moet het vermogen van de installatie ook worden afgestemd op de bestaande gezinssamenstelling. Dat kan door te kiezen voor een verwarmingsketel met de juiste CW klasse. 

CV installatie laten vervangen in Aalsmeer

Deze klassen geven aan hoeveel verwarmd water de CV ketel per minuut kan leveren. Een ketel met CW 3 staat voor de laagste klasse. Deze ketels hebben een capaciteit van 6 liter water per minuut. Een CW 6 verwarmingsketel levert per minuut tot wel 15 liter warm water. Een dergelijk toestel is vaak onderdeel van de installatie als er sprake is van een grote vraag naar warm water. Bijvoorbeeld als er veel gebruik wordt gemaakt van een bad of als uw badkamer is voorzien van een zogenaamde stort- of regendouche. Kiest u voor een CV installatie met een CW6 klasse toestel, dan moeten ook de waterleidingen aan bepaalde eisen kunnen voldoen. De leidingen moeten dik genoeg zijn om de watercapaciteit te kunnen verwerken. 

Energiezuinige CV installatie laten plaatsen omgeving Aalsmeer

CV installatie door Lanser Installatietechniek in Aalsmeer zorgt voor een aangenaam klimaat, warm tapwater en wooncomfort. Door te kiezen voor de juiste hoog rendement verwarmingsketel kunt u tevens flink besparen op uw energierekening. Ook regelmatig en vakkundig onderhoud van de CV installatie is daarbij noodzakelijk. Zo zorgt u ervoor dat het systeem energiezuinig en naar behoren blijft functioneren. Met een goed onderhoud wordt de levensduur van de CV ketel tevens aanzienlijk verlengd. 

Nieuwe CV installaties zijn tevens voorzien van een slimme thermostaat. Deze thermostaat werkt in combinatie met een applicatie die u kunt downloaden op uw smartphone. De applicatie maakt via het netwerk verbinding met de CV installatie. Deze wordt daardoor op afstand bedienbaar. Op deze manier houdt u altijd controle over het klimaat in uw woning, het verbruik én eventuele storingen. Lanser Installatietechniek is dan ook niet voor niets dé specialist in CV installatie omgeving Aalsmeer.

Wij zijn tevens actief in de volgende werkgebieden:
CV installatie Heemstede
CV installatie Amstelveen
CV installatie Haarlem

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs