CV installatie in Amstelveen

Kiezen voor de juiste CV installatie voor uw woning in Amstelveen is belangrijk. Op deze manier bent u zeker van een fijn klimaat en voldoende warm water op het moment dat u dat wenst. De centrale verwarming installatie van uw woning bestaat doorgaans uit een CV ketel, een thermostaat en de bijbehorende leidingen. De leidingen moeten geschikt zijn voor het type toestel dat u kiest. Bij Lanser Installatietechniek informeren we graag als u op zoek bent naar CV installatie in Amstelveen. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Laten plaatsen van een CV installatie omgeving Amstelveen

Om binnen uw woning te kunnen genieten van een fijn klimaat, kiest u voor een CV installatie die aan uw wensen voldoet. Dat geldt ook voor de vraag naar water water. De CV installatie moet dus de capaciteit kunnen leveren die past bij uw gezin én de oppervlakte van uw woning. Des te omvangrijker het woonoppervlak, des te meer vermogen de nieuwe CV ketel moet kunnen leveren. Tegenwoordig kunt u kiezen uit diverse hoog rendement verwarmingsketels in verschillende CW klassen.

Zo is een CW3 ketel geschikt voor een normale warmtevraag. Bijvoorbeeld als uw douche is uitgerust met een waterbesparende douchekop. Bent u echter in het bezit van een stortdouche of is de vraag naar verwarmd water hoger dan normaal? Dan is een CV installatie met een CW6 ketel vaak de beste keuze. Deze toestellen leveren circa 15 liter verwarmd water per minuut met een temperatuur van 45 graden.

Complete CV installatie laten installeren in Amstelveen

Afhankelijk van welke CV ketel u kiest, kan het noodzakelijk zijn om ook de leidingen te moeten aanpassen. Gedateerde woningen zijn in veel gevallen nog voorzien van dunne leidingen. Als u kiest voor een CV installatie met een toestel uit de CW6 klasse, dan zijn dikkere leidingen noodzakelijk. Op deze manier kan de installatie voldoen aan de gewenste watervraag en het water op de juiste manier transporteren. Een CV installatie van Lanser Installatietechniek in Amstelveen voorziet u van het comfort dat u nodig heeft. Onze ervaren monteurs staan tevens voor u klaar als het gaat om onderhoud en reparatie.

Wij zijn tevens actief in de volgende werkgebieden:
CV installatie Heemstede
CV installatie Aalsmeer
CV installatie Haarlem

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs