CV installatie laten plaatsen in Haarlem

Een CV installatie laten plaatsen in Haarlem laat u met een gerust hart over aan de specialisten van Lanser Installatietechniek. Ook voor een gedegen onderhoud en reparatie staan we voor u klaar. CV installatie in Haarlem kan nodig zijn als uw oude CV ketel aan vervanging toe is of als er een compleet nieuw systeem geplaatst moet worden. Hierbij kunt u denken aan nieuwbouwwoningen. Ook gedateerde woningen die gemoderniseerd moeten worden hebben in veel gevallen behoefte aan een nieuwe installatie. Het gaat dan in veel gevallen niet alleen om het plaatsen van een hoog rendement CV ketel, maar ook over het vervangen van de leidingen.

Laten vervangen van een CV installatie regio Haarlem

Oude leidingen kunnen vaak niet voldoen aan de watercapaciteit die door nieuwe toestellen geleverd wordt. Zeker als het gaat om een CW6 klasse verwarmingsketel. Deze ketels hebben dikkere leidingen nodig om aan de warmwatervraag te kunnen voldoen. Deze ligt op ongeveer 15 liter warm water per minuut. De CW klasse die u kiest moet tevens passen bij het woonoppervlak. Een CV installatie met een ketel uit de CW3 klasse is geschikt voor een gemiddeld woonoppervlak in combinatie met een gemiddeld waterverbruik. Bijvoorbeeld als er een douchekop met een waterbesparende functie wordt gebruikt.

CV installatie laten plaatsen in Haarlem met een slimme thermostaat

Een CV installatie van Lanser Installatietechniek in Haarlem kan tevens worden uitgerust met een zogenaamde slimme thermostaat. Deze thermostaten staan in directe verbinding met de CV ketel en corresponderen tevens met speciale software die u kunt downloaden op uw telefoon. Met deze applicatie kunt u uw verwarming op afstand lager of juist hoger zetten. Via de applicatie krijgt u tevens inzicht in het verbruik van uw CV installatie in Haarlem.

Besparen op uw energierekening wordt op deze manier makkelijker. Ook eventuele storingen worden via het programma doorgegeven. Goed CV ketel onderhoud zorgt ervoor dat het toestel op de juiste manier blijft werken. Zo blijft u tot wel 12 jaar lang profiteren van een aangenaam leefklimaat en een goede aanvoer van warm tapwater als dat nodig is. Bij Lanser Installatietechniek voorzien we u ook graag van persoonlijk advies als u op zoek bent naar een CV installatie in Haarlem.

Wij zijn tevens actief in de volgende werkgebieden:
CV installatie Heemstede
CV installatie Amstelveen
CV installatie Aalsmeer

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs