Nieuwe cv-ketel? Lanser Installatietechniek is actief in Nieuw-Vennep

Is uw oude cv-ketel aan vervanging toe en bent u op zoek naar een erkende installateur uit de regio Nieuw-Vennep? Lanser Installatietechniek heeft meer dan 100 jaar ervaring met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv-ketels. Vaste lage prijzen en uitstekende service zijn de pijlers die in ons bedrijf centraal staan. Op onze website kunt u uw nieuwe cv-installatie zelf samenstellen en direct bestellen. Doordat wij meerdere vestigingen hebben zijn wij snel te plaatsen in Nieuw-Vennep en wordt u nieuwe cv-ketel indien gewenst binnen 48 uur al geplaatst. U heeft al een nieuwe hr-ketel inclusief montage en BTW voor € 990,-.

Optimale zekerheid voor uw cv-ketel in Nieuw-Vennep

Wilt u genieten van optimale zekerheid? Dan raden wij u aan te kiezen voor het all-in servicecontract. Met het all-in servicecontract bent u voor een vaste lage prijs per maand verzekerd van een optimaal werkende cv-ketel. Voor een vast maandtarief van € 18,35 bent u volledig verzekerd tegen alle mogelijke kosten zoals jaarlijks onderhoud, storingen of mogelijke reparaties aan uw cv-ketel. Mocht er onverhoopt een storing of een defect optreden dan is een van onze monteurs binnen de kortste tijd bij u in Nieuw-Vennep om het probleem direct te verhelpen. Lanser Installatietechniek neemt de kwaliteit van service zeer serieus en staat daarom 24 uur per dag klaar voor haar klanten

Welke cv-ketel past bij uw woning in Nieuw-Vennep?

Bij het kiezen van de juiste cv-ketel is het belangrijk om twee factoren in rekening te nemen. De grootte en inhoud van uw woning in Nieuw-Vennep bepaalt het benodigde CV vermogen, dit wordt uitgedrukt in kilowatt (kW). Het gewenste comfortniveau bepaalt de CW klasse. Hoe meer warm water per minuut gewenst is des te hoger is de benodigde CW klasse. Om u te ondersteunen in het kiezen van de juiste cv-ketel bevat onze website een handige ketelkiezer.

Heeft u naar aanleiding van onze website nog een vraag over uw nieuwe cv-ketel? Neem direct contact met ons op, een van onze medewerkers staat klaar om uw vragen direct te beantwoorden.

CV-ketel Hoofddorp
CV-ketel Haarlem

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs