CV-ketel aanbieding? Lanser Installatietechniek is actief in Hoofddorp

U bent toe een nieuwe cv-ketel en zoekt daarbij een betrouwbare en vakkundige installateur? Lanser Installatietechniek is actief in de regio Hoofddorp met het plaat-sen, vervangen en onderhouden van cv-ketels. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs voor de vervanging van oude cv-ketel. Deze laagste prijs gaat gepaard met absolute topkwaliteit. Wij bieden bijvoorbeeld een nieuwe Vaillant ecoTEC hr-ketel aan voor € 990,- inclusief installatie plus gratis thermostaat. Heeft u behoefte aan meer comfort? Bekijk direct al onze cv-ketel aanbiedingen. On onze website kunt eenvoudig uw eigen cv-ketel aanbiedingen samenstellen en indien gewenst online bestellen. Uw nieuwe cv-ketel wordt vervolgens door onze monteur in Hoofddorp binnen 1 dag geplaatst waardoor u direct weer kunt genieten van optimaal warmtecomfort.

Jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel in Hoofddorp

Uw cv-ketel is dagelijks in bedrijf waardoor het belangrijk om uw ketel goed te laten onderhouden door een erkend installateur. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw cv-ketel energiezuinig blijft presteren waardoor tevens de levensduur van het toestel wordt verlengd. Daarnaast voorkomt het storingen en mogelijke reparaties. Lanser Installatietechniek voert na installatie jaarlijks onderhoud uit aan uw cv-ketel. Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van een optimaal werkende cv-installatie voor uw woning in Hoofddorp.

All-in service voor een vaste lage prijs

Wij bieden tevens de mogelijkheid om een all-in servicecontract af te sluiten zodat u bent verzekerd tegen alle mogelijke incidentele kosten rondom uw cv-ketel. Voor een vast laag bedrag van € 18,35 per maand staan wij direct voor u klaar in geval van een storing of defect aan uw cv-ketel. Doordat wij meerdere ervaren monteurs hebben zijn wij razendsnel ter plaatse in Hoofddorp om cv-ketel direct weer optimaal te laten functioneren. Mocht er onverhoopt een defect onderdeel zijn? Geen nood, ook de kosten voor het vervangen van het onderdeel zijn gedekt binnen het all-in servicecontract. Wilt u meer informatie over het all-in servicecontract? Een van onze medewerkers komt graag bij uw langs in Hoofddorp om uw vragen te beantwoorden.

Welke cv-ketel past bij uw woning in Hoofddorp?

Bij de keuze voor de juiste cv-ketel is het belangrijk om twee factoren in rekening te nemen. De grootte en inhoud van uw woning in Hoofddorp bepaalt het benodigde CV vermogen, dit wordt uitgedrukt in kilowatt (kW). Het gewenste comfortniveau bepaalt de CW klasse. Hoe meer warm water per minuut gewenst is des te hoger is de benodigde CW klasse. Om u te ondersteunen in het kiezen van de juiste cv-ketel bevat onze website een handige ketelkiezer.

CV-ketel Nieuw-Vennep
CV-ketel Haarlem

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs