Cv-ketel kopen? Kies voor onze scherpe aanbieding inclusief installatie

Gaat u binnenkort een nieuwe cv-ketel kopen of heeft u oude ketel het begeven? Lanser Installatietechniek biedt cv-ketels aan voor een vaste lage prijs inclusief installatie. Indien gewenst kunt u bij ons ook een servicecontract afsluiten zodat u te allen tijde bent verzekerd van een prettige warme woning. Wilt u een cv-ketel kopen zonder onderhoudscontract? Ook dat is mogelijk, echter raden wij u wel sterk aan om jaarlijks cv-ketel onderhoud te laten uitvoeren aan het toestel om onnodige reparaties en storingen te voorkomen.

Waarom een cv-ketel kopen bij Lanser Installatietechniek?

Vaste lage prijzen inclusief installatie en btw
Vakkundige en professionele monteurs
Inclusief gratis klokthermostaat
Scherp geprijsd servicecontract voor 24uur all-in service
Wij verlaten uw woning pas wanneer u helemaal tevreden bent

Welke cv-ketel kopen?

De cv-ketels in de Nederlandse markt hebben allen twee eigenschappen, het CV vermogen en de comfortklasse. Het CV vermogen wordt uitgedrukt in kW en geeft het vermogen aan bij het verwarmen van uw huis. Hoe hoger het CV vermogen is, des te hoger is ook de comfortklasse oftewel het CW label. Het CW label drukt uit hoeveel warmwater per minuut het toestel levert. Gezien de relatief kleinere oppervlakte van Nederlandse woningen is in veel gevallen het benodigde CV vermogen niet hoger dan 20 kW, dit komt overeen met de laagste CW klasse namelijk CW3. Echter heeft men toch graag een comfortabele douchestraal waardoor er vaak wordt gekozen voor een krachtige ketel met meer vermogen. Dit aangekochte vermogen is aan de CV zijde in principe te hoog voor uw woning, u koopt deze kracht puur voor het douchecomfort.

De prijsverschillen tussen de verschillende cv-ketels is ongeveer 100 euro per klasse. Een CW5 toestel is dus ongeveer 200 euro duurder dan een CW3 die aanzienlijk minder warmwater levert. Wanneer u voor de keuze staat is het belangrijk om te beseffen dat de levensduur van een cv-ketel meer dan 12 jaar is. De meerprijs van 200 euro betaalt u dus voor 12 jaar lang optimaal warmwatercomfort.

Direct bestellen of een vrijblijvende offerte ontvangen

Op onze website kunt u direct uw nieuwe cv-ketel kopen en de gewenste installatiedatum aangeven. Wenst u echter een passend advies op maat kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Lanser Installatietechniek is actief met het plaatsen, vervangen en onderhouden van CV installaties in de regio Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Heemstede, Haarlem, Aalsmeer, Cruquius, Burgerveen, Rijsenhout, Leimuiden en Uithoorn.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs