Cv-ketel offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende cv-ketel offerte aanvragen? Lanser Installatietechniek brengt graag een offerte op maat voor u uit. Voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte is het voor ons van belang om uw huidige situatie te bekijken. Wij kunnen hiervoor bij u langskomen, of u kunt ons een aantal foto’s van uw installatie doorsturen. Via de foto’s kunnen wij goed bekijken welke huidige aansluitingen u heeft en welke mogelijkheden u heeft bij het vervangen van uw cv-ketel.

Offertes vergelijken

Vraagt u meerdere cv-ketel offertes aan? Dan is het belangrijk om goed te bekijken welke zaken zijn opgenomen in de offerte. Iedere cv-ketel installateur maakt de offerte op een andere manier op. In sommige gevallen is er bijvoorbeeld een all-in servicecontract bij de prijs inbegrepen of zijn de kleine materialen bijvoorbeeld niet begroot. In de meeste gevallen ontstaan de grootste verschillen in het wel of niet opnemen van een nieuwe rookgasafvoer. De rookgasafvoer is de pijp die de rookgassen uit de cv-ketel door het dak naar buiten brengt.

De rookgasafvoer is een post van ongeveer € 125,- die al snel een groot verschil kan maken. Het is dus belangrijk om iedere offerte goed te bekijken en duidelijk in kaart te brengen welke zaken wel en niet zijn opgenomen. Voor een cv-ketel offerte geldt dus dat de laagste prijs niet altijd het goedkoopste is.

Cv-ketel offerte van Lanser Installatietechniek

Vraagt u bij ons een cv-ketel offerte aan, dan kunt u rekenen op een zeer scherpe aanbiedingsprijs. In onze offerte zetten wij duidelijk uiteen welke werkzaamheden worden uitgevoerd en welke installatiematerialen zijn inbegrepen. Zo kunt u onze offerte eventueel duidelijk vergelijken met andere aanbieders. Standaard nemen wij alle materialen op in de offerte die zich binnen een straal van 1 meter rondom de ketel bevinden.

Wilt u uw oude cv-ketel vervangen voor een energiezuinige Vaillant ketel? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende cv-ketel offerte op maat. Lanser Installatietechniek is actief met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv ketels in de regio Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Heemstede, Haarlem, Aalsmeer, Cruqius, Burgerveen, Rijsenhout, Leimuiden en Uithoorn.

Bekijk hier ons volledige werkgebied.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs