Cv-ketel reparatie door Lanser Installatietechniek

Werkt uw cv-ketel niet meer naar behoren? Dan is er een kans dat er een defect is in het toestel wat gerepareerd dient te worden. Lanser Installatietechniek heeft ervaring met cv-ketel reparatie van alle merken cv-ketels. Met onze 24uurs service zijn wij snel te plaatse. Voor een vast laag tarief komen wij uw installatie bekijken waarna wij u kunnen vertellen wat de situatie is. Mocht er een onderdeel defect zijn overleggen wij eerst met u alvorens wij het kapotte onderdeel vervangen.

Wacht niet te lang met een cv-ketel reparatie

Heeft u het vermoeden dat uw cv-ketel niet optimaal functioneert? Raadpleeg direct een installateur. Als u een defect te lang ongemoeid laat kan het zijn dat er op termijn grotere schade ontstaat aan uw cv-ketel. Voorkom onnodige reparatiekosten aan uw cv-ketel en neem direct contact met ons op. Indien uw cv-ketel al op leeftijd is kan het zijn dat de kosten voor de cv-ketel reparatie niet meer de moeite waard zijn. In dat geval zullen wij u adviseren uw oude cv-ketel te vervangen voor een nieuwe hr-ketel. Een nieuwe hr-ketel brengt tevens een besparingsmogelijkheid met zich mee van bijna € 200,- per jaar.

Wanneer u een koude woning heeft doordat de centrale verwarming niet werkt kan dit veel verschillende oorzaken hebben. De cv-ketel is een onderdeel van de complete CV installatie, tot deze installatie behoren bijvoorbeeld de waterleidingen , radiatoren, expansievat en afvoersysteem. Raadpleeg te allen tijde een installateur om het mogelijke defect te verhelpen. Wij raden u sterk af op zelf een cv-ketel reparatie uit te voeren, een cv-ketel is een toestel dat is aangesloten op een gasleiding. Reparatie dient te allen tijde worden overgelaten aan erkende installateurs.

Voorkom kosten bij een cv-ketel reparatie

Wilt u zich indekken voor mogelijke kosten bij een cv-ketel reparatie? Kies dan voor het all-in servicecontract van Lanser Installatietechniek. Met het all-in service contract bent u verzekerd tegen alle mogelijke kosten rondom uw cv-ketel. Voor een vast laag bedrag per maand ontvangt u jaarlijks onderhoud en staan wij direct voor u klaar indien er een cv-ketel reparatie nodig is. De kosten voor het all-in servicecontract bedragen € 18,35 per maand.

Wilt u een cv-ketel reparatie laten uitvoeren? Neem direct contact met ons op voor een afspraak of vul het contactformulier in. Lanser Installatietechniek is actief met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv ketels in de regio Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Heemstede, Haarlem, Aalsmeer, Cruqius, Burgerveen, Rijsenhout, Leimuiden en Uithoorn.

Bekijk hier ons volledige werkgebied.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs