Cv-ketel storing?

De kwaliteit van de jongste generatie cv-ketels is enorm hoog door de technische ontwikkeling de afgelopen jaren. In de 98% van de gevallen hebben wij rondom het jaarlijks onderhouden van de cv-ketel geen omkijken naar het systeem. Mocht er onverhoopt toch een cv-ketel storing optreden is het belangrijk om direct te handelen. Een cv-ketel storing herkent u aan een foutcode op het display van de cv-ketel. In veel gevallen merkt u ook dat er geen warmwater uit de kraan komt, of de verwarming niet op temperatuur komt. Een cv-ketel storing geeft aan dat er een interne storing of defect is in het toestel. Om verdere mogelijke schade aan het toestel tegen te gaan is het noodzakelijk om snel in te grijpen. Wij wijzen u er graag op dat preventief cv-ketel onderhoud de kans op storingen aanzienlijk verminderd.

Wat te doen bij een cv-ketel storing?

In sommige gevallen kunt u de storing zelf verhelpen door simpelweg de cv-ketel te resetten. Voor vrijwel alle typen cv-ketels geldt dat er op het voorpaneel van het toestel een reset knop zit. Druk de reset knop enkele seconden in totdat u ziet dat het toestel zichzelf reset. Werkt uw cv-ketel weer naar behoren dan hoeft u verder niets meer te doen. Verschijnt de storing weer in beeld? Dan raden wij u aan op contact met ons op te nemen. Waarschijnlijk is er een defect in het toestel dat gerepareerd dient te worden. Het helpt ons zeer als u ons kunt vertellen welke foutcode is het display zichtbaar is. Wij zorgen er dan voor dat wij de juiste onderdelen al bij ons hebben.Mocht er een onderdeel defect zijn kunnen wij deze direct voor u vervangen. Het is sterk aan te raden niet te lang te wachten met een cv-ketel reparatie. Wanneer het defecte onderdeel niet direct wordt gerepareerd kan dit leiden tot nog meer schade aan het toestel.

De kosten voor het verhelpen van een storing

Voor het verhelpen van uw cv-ketel storing brengen wij € 107 in rekening, dit bedrag is inclusief voorrijkosten. Mocht er onverhoopt een onderdeel defect zijn, dan bespreken wij voorafgaand aan de vervanging die kosten met u. Pas als u met de kosten akkoord bent vervangen wij het onderdeel zodat u cv-ketel weer feilloos functioneert. Heeft u all-in servicecontract, dan betaalt u niets. U bent dan namelijk voor een vast bedrag per maand verzekerd tegen alle incidentiele kosten rondom uw CV installatie. Heeft u geen all-in service contract, dan kunt u deze alsnog te allen tijde bij ons afsluiten om te profiteren van optimale zekerheid.

Heeft u een aanhoudende cv-ketel storing? Neem direct contact met ons. Lanser Installatietechniek is actief met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv ketels in de regio Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Heemstede, Haarlem, Aalsmeer, Cruqius, Burgerveen, Rijsenhout, Leimuiden en Uithoorn.

Bekijk hier ons volledige werkgebied.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs