De Vaillant ketel wordt gekenmerkt door Duitse degelijkheid

De Vaillant ketel heeft al meer dan 140 jaar ervaring. Vaillant is een internationale fabrikant van verwarmingsinstallaties in alle soorten en maten. Van traditionele geisers, tot complexe duurzame warmtepomp installaties. Het van oorsprong Duitse bedrijf bestaat al meer dan sinds 1874 en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten vervaardigd volgens de principes van de Duitse degelijkheid.

De nieuwste generatie Vaillant ketels zijn voorzien van de nieuwste technologie waardoor de bewezen betrouwbaarheid hoger is dan ooit. De ecoTEC plus hr-ketel van Vaillant is zelfs door de consumentenbond twee keer op rij uitgeroepen tot “beste uit de test”. In vergelijking tot de andere ketelfabrikanten wordt de Vaillant ketel gekenmerkt door hoogwaardige materialen, enorm warmwatercomfort tegenover het hoogste rendement en zijn de toestellen optimaal te combineren en/of uit te breiden met producten uit het duurzame assortiment.

De kracht van de Vaillant ketel

De Vaillant ketels behoren tot de meest energiezuinige cv-ketels in de markt. Met name de hr-ketels zijn overtreffend zuinig doordat zij gebruiken maken van een high-efficiency pomp (a-label) waardoor u tot wel 750 euro kunt besparen over de levensduur van het toestel. In vergelijking tot een ketel van 15 jaar oud kunt u zelf tot wel 200 euro per jaar besparen op uw energienota. De Vaillant cv ketel heeft het energielabel A.

De range Vaillant ketels wordt gevuld door twee modellen namelijk de Vaillant ecoTEC plus, en de Vaillant ecoTEC classic. De ecoTEC plus is het meest geavanceerde model voorzien van de meest hoogwaardige materialen, de ecoTEC classic is een goedkopere variant voor de kleinere woningen met een lagere warmwaterbehoefte.

Voor de grotere gebouwen of appartementencomplexen biedt Vaillant tevens een ecoTEC plus solo ketel met een vermogen oplopend tot wel 65 kilowatt. Deze solo toestellen voorzien woningen uitsluitend van centrale verwarming, mocht er ook een warmwaterbehoefte zijn dan kan eventueel de uniSTOR boiler worden aangesloten. Het water uit de uniSTOR boiler wordt indirect verwarmd door de gekoppelde Vaillant ketel.

Connectiviteit van de Vaillant ketel

Met de nieuwste generatie thermostaten heeft u de mogelijkheid op CV installatie op afstand te bedienen via een handige app. De vSMART is een fraai ontworpen kamerthermostaat met een app waarmee u op afstand volledige controle krijgt over uw Vaillant ketel. U kunt bijvoorbeeld uw temperatuur aanpassen, uw energieverbruik uitlezen of uw weekprogramma aanpassen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw Vaillant ketel te laten aansluiten op het connectiviteitsnetwerk van Vaillant waarmee uw installateur op afstand uw installatie in de gaten houd. Mocht er onverhoopt toch een cv-ketel storing optreden dan wordt uw installateur gewaarschuwd en wordt u geïnformeerd nog voordat u de storing in de gaten heeft.

Lees meer over de verschillende uitvoeringen

Vaillant ecoTEC plus VHR 20-25/5-5 CW3
Vaillant ecoTEC plus VHR 25-30/5-5 CW4
Vaillant ecoTEC plus VHR 30-34/5-5 CW5
Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38/5-5 CW5+
Vaillant ecoTEC plus VHR 34/5-5 I CW6

Comfort niveau van de Vaillant ketel

De Vaillant ketel heeft een passend antwoord op iedere warmwaterbehoefte. De toestellen leveren een warmwater capaciteit variërend van 8 tot 23 liter warmwater per minuut (40 graden). Zo heeft u met een energiezuinige spaardouche voldoende aan een CW3 ketel, bij een grote of zelfs een dubbele badkamer wordt u geadviseerd om een CW6 ketel te plaatsen. Dit toestel levert gedurende 10 minuten 23 liter warwater per minuut, nadat de buffer leeg is loopt het comfortniveau terug naar 14 liter warmwater per minuut.

Wilt u uw oude cv-ketel vervangen voor een energiezuinige Vaillant ketel? Neem direct contact met ons. Lanser Installatietechniek is actief met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv ketels in de regio Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Heemstede, Haarlem, Aalsmeer, Cruqius, Burgerveen, Rijsenhout, Leimuiden en Uithoorn.

Bekijk hier ons volledige werkgebied.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs