Wat kost een Vaillant ketel?

Waarschijnlijk kent u het merk Vaillant nog van vroeger van het haasje in het logo op dat oude geisertje. Vaillant is het meest betrouwbare merk als het gaat om verwarmingssystemen, dit bedrijf heeft immers inmiddels meer dan 140 jaar ervaring met het produceren van kwaliteitstoestellen. Maar wat kost een Vaillant ketel eigenlijk?

Binnen de Vaillant hr-ketel range zijn er verschillende modellen. Het instapmodel hr-ketel is de Vaillant ecoTEC classic, het luxe model is de Vaillant ecoTEC plus. Dit toestel is dan ook twee jaar op rij uitgeroepen als “Beste uit de test” door de Consumentenbond. U heeft al een Vaillant ecoTEC hr-ketel vanaf € 990,- inclusief installatie en btw. Hierbij ontvangt u tevens een gratis klokthermostaat. Bekijk direct al onze scherpe cv-ketel aanbiedingen, indien gewenst kunt u uw nieuwe cv-ketel binnen 5 minuten online bestellen.

Wat kost een Vaillant combiketel?

Een combiketel is de techniek waarbij uw cv-ketel zowel warm water verzorgt voor uw verwarmingsinstallatie als voor uw warmwater gebruik tijdens het douchen of baden. Wat de kosten zijn voor een Vaillant combiketel hangt af van het gewenste type. Binnen een bepaalde range zijn er verschillende vermogens. Welk vermogen u nodig heeft hangt sterk af van de oppervlakte van uw woning en uw comfortwens tijdens het douchen of baden. Zowel de ecoTEC classic als de ecoTEC plus zijn beide combiketels. Bent u benieuwd welke type ketel aansluit bij uw woonsituatie en comfortwens? Maak dan gebruik van onze handige Ketelkiezer.

Standaard of geen standaard installatie?

In 80 procent van de huishoudens betreft het een standaard installatie waardoor bij de aanschaf van een nieuwe Vaillant cv-ketel het een simpele vervanging betreft. Heeft u geen standaard installatie, dan kan het zijn dat er extra kosten bij komen voor bijvoorbeeld extra leidingwerk en koppelingen. Onze monteur kan op afstand via aangeleverde foto’s bepalen of uw installatie standaard is. Wanneer de installatie niet standaard is ontvangt u een aanbieding op maat waarbij met alle extra werkzaamheden en materialen rekening is gehouden, zo staat u nooit voor verassingen achteraf.

Wilt u meer informatie over het vernieuwen van uw centrale verwarming installatie? Lanser Installatietechniek is actief met het plaatsen, vervangen en onderhouden van cv-ketels in de regio Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Heemstede, Haarlem, Aalsmeer, Cruquius, Burgerveen, Rijsenhout, Leimuiden en Uithoorn.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs