Lanser in de badkamer specialist uit Nieuw Vennep

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of vernieuwing van uw sanitaire voorzieningen? Graag zoeken wij samen met u naar de beste en meest passende oplossing voor uw specifieke wensen. Onze ervaring in het renoveren van badkamers is een waardevolle bron van informatie voor uw nieuwe project. Naast de renovatie bieden wij volledige ondersteuning in het maken van de juiste keuzes. Te veel consumenten richten zich bij een nieuwe badkamer uitsluitend op de design elementen maar vergeten vaak dat een badkamer ook zeer praktisch en comfortabel moet zijn. De verkeerde materiaalkeuze en niet comfortabele sanitaire voorzieningen zijn zaken die u kunt voorkomen door met een specialist samen te werken.

Badkamer en comfort

De laatste jaren zijn de wensen niet alleen op het gebied van design maar ook op het gebied van hygiëne en persoonlijke uitstraling behoorlijk veranderd. Wat te denken van een mooi hangend toilet en/of een afzonderlijke doucheruimte en/of bad. Er zijn douches die u het idee geven onder een waterval te staan of u een heerlijk water massage geven.

Naast hygiëne krijgt het baden en douchen ook steeds meer een ontspannende en rustgevende functie. Na een drukke dag even heerlijk ontspannen en uitrusten in een (bubbel)bad of onder de (massage)douche of zelfs onder een stoomdouche. Wij adviseren u graag over de verschillende comfort mogelijkheden.

Uitsluitend de beste materialen voor uw badkamer

Bij het plaatsen en renoveren van badkamers maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van het beste resultaat. Wij maken gebruik van de betere leveranciers zodat u lang kunt genieten van kwalitatief sanitair. Daarnaast hebben betere materialen een hogere duurzaamheid wat betekend dat deze minder gevoelig zijn voor vocht, vuil en aanslag.

Vrijblijvende offerte voor uw nieuwe badkamer

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe badkamer? Wij zijn meer dan enthousiast u te voorzien van een voorstel op maat waarin al wensen zijn opgenomen. Uiteraard passen wij het voorstel aan uw op beschikbare budget. Door onze hoge productkennis kunnen wij met uw budget de mogelijkheden maximaliseren.

WAAROM LANSER INSTALLATIETECHNIEK?

  • Erkend Vaillant dealerschap
  • Meer dan 100 jaar profesionele ervaring
  • Optimaal comfort tegen een scherpe prijs